Van arra remény, hogy ne dobjon ki a rendszer, ha mondjuk bablevest főzök és egy félóráig nem nézek rá a szájtra?!

döbrögi írta:Viszont engem az elküldött SZÜ-k huzamosabb idõre való karanténba tételének látványa nyûgöz le. Szegényem még órák múlva is ott lézeng a 'Kimenõk' között ... Valami elmúlasztott beállítás kérdése lenne talán
döbrögi írta:Én ezt úgy szokom megoldani, hogy a böngészõben egy külön lapot nyítok erre a célra
döbrögi írta:Viszont engem az elküldött SZÜ-k huzamosabb idõre való karanténba tételének látványa nyûgöz le. Szegényem még órák múlva is ott lézeng a 'Kimenõk' között ... Valami elmúlasztott beállítás kérdése lenne talán
Kánya írta:Jujj! Ezért nem kapok hát válaszokat! Shit-shit-shit-shit!
döbrögi írta:
BTW Tódor! Volt neked valaha is egypetéjû ikertestvéred?
döbrögi írta:De most éppen nem Theodor Wilbourra gondolsz, igaz?Mert a rendszer szerint õ még csak alig egy órája regisztrált. Képpel.
![]()
Kánya írta:"Vagyok aki vagyok."
"A vagyok vagyok."
"Vagyok, mert vagyok."
"Vagyok, hogy legyek."
Vagyok aki vagyok.
Rideg írta:Btw, az automatikus belépés sem műxik nálam. Hiába jelölöm be, nem emlékszik rá.
http://disputa.ro/index.php?sid=01234567890123456789012345678901
dwork írta:Mondjuk az tényleg nem lenne rossz, ha rögtön a téma tetején lehessen választani,
vagy ha nem felejtené el a beállításokat....
A felhasználói vezérlőpultnál nincsen ilyesmi?
Update: megnéztem, a vezérlőpultnál van ilyen opció![]()
Fórum beállítások -- Megjelenítési beállítások szerkesztése -- Hozzászólások rendezésének iránya: Csökkenő...
ez megoldja, most már csak azt kell letesztelni, hogy új bejelentkezéskor észben tartja-e?
Update 2: megjegyzi...