HIRDETÉS

emi

Tiéd a város, magadnak rombolod.

emi

HozzászólásSzerző: Szilagyi Peter » 2009.06.19. 09:29

Visszahangja jelent meg, a minapi sajtóban, annak a magyarórszági rock zenekar koncertjének amelynek dalaira még „a bicska is kinyilik a zsebedben” és amelynek rajongói hiresssek a túlzott alkohol fogyasztás által kiváltott agresszivitásukról, agresszivitás, amelynek célpontjai románok, cigányok, sőt még magyarok is lehetnek.

Ez a „példáraméltó” csapat Nemes Elődön keresztűl került Kézdivásárhelyre, aki ezzel az alkalommal biztositott magának egy külön jövedelmet (azáltal, hogy a belepő jegyek ára után nem fizetett semmi adót) amellyel kiegészitette személyes bevételeit.

Ejj! .... ez a gazdasági válság olyan mint a háború, MINDEN MEG VAN ENGEDVE, már a törvény karja sem annyira hosszú!

Nemes Előd, a Megyei Tanács alkalmazottja, szabad idejében azzal „kapcsolódik ki”, hogy egy, ha ilegállisnak nem is (mivel jogilag nincs bejegyezve), de legalábbis „gyanusnak” nevezhető civil szervezetet vezet (azt hiszem „emi” a neve).

Ugyancsak ez a Neme Előd, “a helyi ifjúság vezetőjeként” úgy határozta, hogy tiltakozni fog - ösztönözve ezzel más magyar fiatalokat is (máskülönben ugyanolyan illetlenek mint jómaga) - egy román ellen, egy olyan esemény keretén belül, amelyet megtiszteltek jelenletükkel helyi magyar személyiségek is.

Ez egy nem helyén valo gesztus volt számukról, az ifjak úgy illettek erre az eseményre “mint az eső az aratáshoz”, mivel az esemény keretén belül egy olyan személyt dijjaztak, amelynek erőfeszitéseiről, munkásságáról és pozitiv munkai eredményeiről közvetlen nem szerezhettek tudomást és nem becsülhették meg, csak közvetve, rosszindulatú személyek “utcai pletykái”és fecsegései által.

Nemes Előd magatartása és tevékenysége becstelenit minket, magyarokat és gyalázatba hozza mindazokat akik őt körülveszik (ismervén azt a mondást, hogy “Madarat tolláról, embert barátjáról”) és arra készteti a másokat, hogy “idegengyűlölőknek”, “huligánoknak”, “nem demokratáknak” és, nem utolsó sorban “valóságtól és környezettől elszakadt cirkuszistáknak” nevezzenek.
Szilagyi Peter
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2009.06.19. 09:25

Vissza: L O K Á L P A T R I Ó T Á K

cron
Not able to open ./cache/data_global.php