powershot írta:Kire szavazol, szavaznál holnap Csonka-Magyarországon?
Én a Fideszre szavaznék, egyértelműen.
székely2 írta:Én a Jobbikra szavaznék, egyértelműen.
leutschau1859 írta:Vagy lehet, hogy rosszul értelmezem?
Kánya írta:5. csak annyi, hogy másodrangu magyarnak sem akarok beállni.
endígarszia írta:Kánya írta:5. csak annyi, hogy másodrangu magyarnak sem akarok beállni.
Úgy őszintén Kányapajtás, mi a nyavajának akarnál te beleszólni idegen államok politikai berendezkedésébe? Vegyél farmot akár Szigeten, akár Mo-on, fizess adót, honosulj egyet és máris tiéd a pálya! Nade addig?!
judy írta:endígarszia írta:....fizess adót,...
Végre valami vicces,hajrá Fradi
Kánya írta:Tényleg vicces: eltomboltátok a nemzet vagyonát, s most mással fizettetnétek ki a számlát, vagyonadó címen.
Tudod-é azt, hogy itt nincs vagyon-, csak jövedelemadó?
Ancora írta:Én meg jól nem mondom meg, hogy kire szavaztunk, bár csak ezért, meg az adóbevallások miatt jöttünk vissza szombaton egy hétre, de vasárnap léc is innen újabb min. fél évre.
Kánya írta:1. (valahol az [origo]-ban olvastam, hogy) kábé 5.000 külföldre telepedett (tehát kettõs/többszörös állampolgásággal rendelkezõ) magyar élt jogával és ment el választani - számukra, elõrehozott választásokat tartottak, a követségeken/konzulátusokon;
endígarszia írta:
Malév-voks, he?Hallod Zs., írhatnál kis színeseket a spannokról, a tetszhalott topikodba!
Ancora írta:Hey!
Te a RIDEG vagy?![]()
Már azt sem tudom, hol van az a topic, meg aztán tényleg csak vasárnapig vagyunk Pesten, utána meg irány vissza Dublin, ott meg inkább Blackberry-n nyomatjuk, szóval nem igazán netezek.
Rideg írta:Ancora írta:Hey!
Te a RIDEG vagy?![]()
Már azt sem tudom, hol van az a topic, meg aztán tényleg csak vasárnapig vagyunk Pesten, utána meg irány vissza Dublin, ott meg inkább Blackberry-n nyomatjuk, szóval nem igazán netezek.
Na, hápersze, klónozódtam a moderáció kiszámíthatatlanságából kifolyólag!
Szal, ha nem, hát nem, de mi a herét nyomattok az ócskapiacon?!
leutschau1859 írta:És a végén kiderült, hogy sem nem osztottak, sem nem szoroztak az eredmény szempontjából.
Rideg írta:
Na, hápersze, klónozódtam a moderáció kiszámíthatatlanságából kifolyólag!
Szal, ha nem, hát nem, de mi a herét nyomattok az ócskapiacon?!