Hajnalkakas írta:Kivancsi vagyok, hogy reagalnak a romanok szegeny Magyarosi mint roman allampolgar reszvetelere. Biztos kapora jött nekik, hogy persze egy magyar kevredett zürös ügyekbe.
Hajnalkakas írta: Rideg rideg.
Rideg írta:
Ugyan már! Alkalmazkodó! Sott, opportunista!
Hajnalkakas írta:Mondok en neked valamit: itt a tavasz, ki a levegöre! Segit....
Lúdas Mátyás írta:
Én is mondok neked valamit Kakas: itt a tavasz, ki a legelőre!
Abban nem vagyok biztos, hogy rajtad segít-e, vagy sem.
Hajnalkakas írta:Rideg írta:
Kedves ismeretlen, ebben a disputaban eled ki a napi kis frusztraciodat? Mondok en neked valamit: itt a tavasz, ki a levegöre! Segit....
Ps: Örülök, hogy ennyire erdekellek de itt nem az a celom,hogy a karmaimat probalgassam.
Rideg írta:Pásztor vagyok, terelgetek, peckesen sétálok a jó levegőn, nem cserélnék senkivel!
Rideg írta:Hajnalkakas írta:Rideg írta:
Kedves ismeretlen, ebben a disputaban eled ki a napi kis frusztraciodat? Mondok en neked valamit: itt a tavasz, ki a levegöre! Segit....
Ps: Örülök, hogy ennyire erdekellek de itt nem az a celom,hogy a karmaimat probalgassam.
Pásztor vagyok, terelgetek, peckesen sétálok a jó levegőn, nem cserélnék senkivel! Néha megolvasom a birkákat, hol kevesebb, hol több, éves átlagban konstans. Időnként szólok nekik, ha rossz útra tévednek. Némelyik béget egyet, aztán haladunk tovább, ők a sárban, én a fűben. Kinek, hol kényelmesebb...
Lúdas Mátyás írta:Rideg írta:Pásztor vagyok, terelgetek, peckesen sétálok a jó levegőn, nem cserélnék senkivel!
Táncsak nem libapásztor kend is jóuram!?
(utólag észrevettem jelzését, hogy birkákat terelget.)
Rideg írta:Lúdas Mátyás írta:Rideg írta:Pásztor vagyok, terelgetek, peckesen sétálok a jó levegőn, nem cserélnék senkivel!
Táncsak nem libapásztor kend is jóuram!?
(utólag észrevettem jelzését, hogy birkákat terelget.)
Jaja!Most épp a "négy láb jó" korszakomat élem! Lehet, csak a túladagolás mián.
Hajnalkakas írta:
Ehem-behem pasztorkam. Ezennel ezt a fajta diskurzust veled befejezettnek tekintem. Gyöztel, legy boldog!