Strongbow írta:Ha jó filmekre szomjúhoztok akkor keressétek meg, igaz kissé régebbi filmek, a következőket:
1951 A vágy villamosa
1954 A rakparton
1955 Édentől keletre
1961 Ragyogás a fűben rendező mind Elia Kazan
1961 Summer and Smoke rendező Peter Glenville
1964 Becket rendező Peter Glenville
1964 Iguána éjszakája rendező John Huston
1966 A Man for All Seasons (Thomas Morus) rendező Fred Zinneman kb.
rainman írta:Az MGM csatornán lehet látni régi jó filmeket, sajnos a legtöbb többi csatorna tele van idióta amcsi filmekkel...
rainman írta:Az MGM csatornán lehet látni régi jó filmeket, sajnos a legtöbb többi csatorna tele van idióta amcsi filmekkel...
Lya írta:rainman írta:Az MGM csatornán lehet látni régi jó filmeket, sajnos a legtöbb többi csatorna tele van idióta amcsi filmekkel...
A Cinemax 1-en es 2-en is lehet jo filmeket nezni .Vagy ha Erdelyben elsz akkor a TVR1-en igazi muveszfilmeket nezhetsz meg es az a jo, hogy itt nincsenek reklamok sem.
Judy en sem szeretem a kegyetlensegeket , a horror dolgokat sem .
Van amikor azert ha jo szineszek jatszanak , akkor ezeket is megnezem .Kedvelem Robert De Nirot, Richard Geret, Jude Lawt .
Erdekes en nem vagyok bradpittes rajongo....baj lenne velem ?
judy írta:Lya írta:rainman írta:Az MGM csatornán lehet látni régi jó filmeket, sajnos a legtöbb többi csatorna tele van idióta amcsi filmekkel...
A Cinemax 1-en es 2-en is lehet jo filmeket nezni .Vagy ha Erdelyben elsz akkor a TVR1-en igazi muveszfilmeket nezhetsz meg es az a jo, hogy itt nincsenek reklamok sem.
Judy en sem szeretem a kegyetlensegeket , a horror dolgokat sem .
Van amikor azert ha jo szineszek jatszanak , akkor ezeket is megnezem .Kedvelem Robert De Nirot, Richard Geret, Jude Lawt .
Erdekes en nem vagyok bradpittes rajongo....baj lenne velem ?
Brad Pitt nem rossz színész ,de már rég nem vagyok oda a szépfiúkért.A karakteres arcok jönnek be mostanában.Sean Penn és Michael Douglas a kedvencem.
Én szeretem a thrillert is ,csak legyen benne valami logika,nem ez ,hogy kérnek egy tojást.Eszem megy el mikor ilyen baromságokkal terhelnek.