Lya írta:
Vajon nem lehet inkább ,valami hiányról szó ? Akár fiziológiai is....
móca írta:(valami konstruktívabb játékot kellene kitalálni a címkézés helyett)
Kánya írta:Ugye, mennyi hülyeség fér egy feminista topikba?![]()
QED
móca írta:valami okosabbat kell kitalálni, "kedves uram"
móca írta:jaj de édes, ezt elmentem
aetranger írta:...emondó lennék én is...mertháthogy ülök itt ne, átmeneti szálláshelyem tornácán, elébb hagyám abba a farakást...készülni köll a télre atyámfiai...nos, épp a kertembéli mentából főzött teácskát iszogatom, jó felsőrákosi mézzel s szivarozgatok - nem cigaretta -, gondolám mégmielőtt belemélyednék Eckermann beszélgetéseibe...ebédig ezt olvasom, utána Márai ötven-ötvenegyes naplóját...egyébként ma töltöttárdé lesz házi kenyerecskével s nagy kalánnyal...saját termesztés az árdé, mintahogy a paradicsomlé is a saját termesztésű paradicsomból készült, egy viennai vetőmagos génbankból vettem a magokat, bőlevű, és megnő közel ötszáz grammosra, és holnap vineteszüret is lesz...node, hogy visszakanyarodjak...hova is...jaigen...ehhöz a cybertéri szófosódához, ahun, mintahogy Lúdas eM is jelzé, előre szólok: nem privátban!, hogyaztmondja heppigonkodás folyik...amúgy annyira nem érdekel ez az ízetlen idétlenkedés, ez a más faszával csihány verdesés, minden bizonnyal ennyire fussa a végbél...boccs, véglénynek, akinek köpök a sírjára (B.Vian), de olvasva a korabeli szövegkörnyezetből önkényesen kikopizott-bépaztészott korabéli szellemi termékeim, ó, hol van már a tavalyi hó, meg köll állapítsam jó drága felebarátaim, erőst időt pazarolás volt...Kányuci üzenem, hogy nyisson egy Feminista apukák, óda önmagamhoz című izét...na, thank szépen a figyelmet...csüssz.
Kánya írta: Magyarul "ezen" - estleg "ezennel"
móca írta:ez már döfimegjöttek az igazi agyak, van mit olvasni, nem kerülget a guta bibliaidézetek révén.. szeressem az okos beszédet, még ha nem is érti a néni mindég
ülök nyugodalmasan lócámon, s kötögetem a semmit, bele-bele hallgatok a fiatalok perelésébe.. ó, be szeretnék én is, hej.. jó ősz lenni végre