Die methode ist Alles! (by Virchof)
etranger írta:Ez az egész feminista hacacáré viszont kicsikét túldimenzionált, ami engem egyszerűen nem érdekel.. azt tartom: a Nőt meg kell becsülni!
Szerintem, globalice a nők hamarabb esnek teherbe mint gondolkodóba..
Végezetül, ide vagy oda ez a feminyista halandzsa, a lényeg a Wille zum Leben.
etranger írta:A hiábavalósághoz visszatérve:
szerintem, ha az Ember a Természetből kivonja magát (magasabbrendű teremtménynek hiszi magát a többi Teremtménynél, s nem egyenrangúnak), és azt hiszi (rosszul), hogy uralkodhat rajta, akkor ez a hiábavaló keresgélés a ki és miért vagyok kérdés kapcsán. Gauguin mikoron Tahitire ment, ott értette meg ezt.
endígarszia írta:Szerinted lehet, de az emberi fejlődés elmúlt pártízezer éve pont a magasabbrendűségét bizonyította - kérdés, ki, mit ért "magasabbrendűség" alatt - de darwini értelemben feltétlenül.
Gauguin meg azért ment Tahitire mert otthon nem dughatott volna büntetlenül 13 éves kislányokat.
Kánya írta:az etranger ötlete nem is olyan rossz: rá kell (tudomonyásan) nevelni a feministákat a szex élvezetére, és minnygyá' nem lesz több feminista!!!
etranger írta:Áprily Lajos - Vakoknak mondom
Szemeteken dühösség hályoga.
Veletek menni nem fogok soha.
A jövő elé tisztán állhatok:
én láttam, mikor ti vakultatok.
móca írta: örvendek, hogy outlet-ként szolgál a fórum Etranger feszültségeinek.. emlékszem, milyen jó érzés volt tizenévesen kikiabálni csúnya szavakat az uncsitesóval tollaslabdázás közben.. utána tök nyugisak voltunk
endígarszia írta:etranger írta:Áprily Lajos - Vakoknak mondom
„ -hüjje vagy!
- de mér?
- mer én azt mondom! „
Én is játszottam ezt, utoljára kb 5 évesen. Mondták, hogy röhejes voltam. Nna, most tekints magadra, így 50 körül, Sir Infantily of Közhelyvár!
etranger írta:endígarszia írta:etranger írta:Áprily Lajos - Vakoknak mondom
„ -hüjje vagy!
- de mér?
- mer én azt mondom! „
Én is játszottam ezt, utoljára kb 5 évesen. Mondták, hogy röhejes voltam. Nna, most tekints magadra, így 50 körül, Sir Infantily of Közhelyvár!
" A szeretet örök cél és erő, melyet nem vesz el, sem amúlt , sem a jővő.''
Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengőcimbalom. És ha prófétálni is tudok, ha minden titkot ismerek is, és minden bölcsességnek birtokában vagyok, és ha teljes hitem van is, úgyhogy hegyeket mozdíthatok el, szeretet pedig nincs bennem: semmi vagyok.
1Kor 13, 1-2
Kánya írta:Szabad a vicc-terápia-pia-pia-pia....
("Deşertãciune-i tot ce nu-i veşnic - şi nimic nu-i veşnic." - Eminescu)
móca írta: örvendek, hogy outlet-ként szolgál a fórum Etranger feszültségeinek..
móca írta:hehe, én nem egészen aztat az úri nyavaját látom hozzászólásaidban
(valami konstruktívabb játékot kellene kitalálni a címkézés helyett)