HIRDETÉS

Agykontroll közösség/tanfolyam Kolozsváron?

Felszínesek és alaposak túlélési technikái.

Agykontroll közösség/tanfolyam Kolozsváron?

HozzászólásSzerző: frantzdae » 2010.01.11. 19:51

Mostanában egyre jobban érdekel az agykontroll téma. Úgy tudom, hogy létezik Kolozsváron is olyan szervezet, ahol ezt tanulni/művelni lehetne, de sajnos az interneten semmilyen információt sem tudok találni róluk. Ha valaki ki tudna segíteni, akár egy címmel, telefonszámmal, e-mail címmel, vagy legalább egy forással, ahonnan több információt tudnék szerezni, annak nagyon megköszönném!
frantzdae
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2010.01.11. 19:44

Re: Agykontroll közösség/tanfolyam Kolozsváron?

HozzászólásSzerző: vagogeza » 2010.01.16. 14:44

frantzdae írta:Mostanában egyre jobban érdekel az agykontroll téma. Úgy tudom, hogy létezik Kolozsváron is olyan szervezet, ahol ezt tanulni/művelni lehetne, de sajnos az interneten semmilyen információt sem tudok találni róluk. Ha valaki ki tudna segíteni, akár egy címmel, telefonszámmal, e-mail címmel, vagy legalább egy forással, ahonnan több információt tudnék szerezni, annak nagyon megköszönném!


Kedves frantzdae, a vándorprédikátorokat képzõ clevelandi (Szabad Világ) Fõközpont magyar tagozatának az agykontrollt célzó egésznapos kurzusáról, és az annak e téren elért eddigi eredményeirõl nekünk itt, a dispután csak csupa jó tapasztalataink vannak. Akik ott abszolváltak ugyanis, azoknak az agyát õk már egy egész életre garantáltan egy roppant szigorú kontroll alatt is tartják.
De a legjobb az egészben talán mégis az, hogy az oda való bejutáshoz semmiféle elõfeltételek nincsenek, sott®, az anspiránsoknak még az írásjelek használatának nehéz mûvészetét sem kell elõzetesen ismerniük. A végzõsöknek meg már még annyira sem.

További információért teljes bizalommal fordulhatsz a mi amerikai kartácsainkhoz, vagy az õk egyes helyi, lokálpatrióta jellegû kirendeltségeikhez. Agykontroll témában ugyanis már/még azok is szerfölött otthon vannak.
Ne feledd azonban, hogy a velük folytatott kommunikáció során a rövid tõmondatok, valamint az amerikaias/illetve archaikusan pátoszos fogalmazásmód alkalmazása már eleve egy hatalmas elõnyt jelenthet!
vagogeza
 

Re: Agykontroll közösség/tanfolyam Kolozsváron?

HozzászólásSzerző: Kehidakustány » 2010.08.15. 23:03

Nah és ennyi nincs tovább ??? :P
Kehidakustány
 
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2009.12.04. 10:51


Vissza: É L E T M Ó D

cron
Not able to open ./cache/data_global.php